Vesilentämässä San Juanissa

Itä-Karibialle suuntautuneella risteilyllä pysähdyimme kolmella saarella, joista ensimmäinen oli Jan Juan Puerto Ricossa. Ennen matkaamme risteily-yhtiön kotisivuilla oli voinut tutustua erilaisiin järjestettyihin ohjelmiin ja ostaa retket etukäteen. 

Ratsastusta ja pyöräilyä. Ruokaa, kulttuuria ja kävelyä. Kajakointia ja snorklaamista. Aivan varma olin vain siitä, että haluan vaeltaa tulivuorelle St. Kittsissä. Harkitsimme myös vesilentoa Puerto Ricossa, mutta etukäteen emme matkaa saaneet varatuksi. Eniten epäröin retken hintaa.

Lennätys kuitenkin kiinnosti sen verran, että kävimme edellisenä iltana laivan asiakaspalvelussa kysymässä onko kahdella järjestettävällä lennolla tilaa. Hyvin oli kuulemma tilaa eli saatoimme pitkittää päätöksentekoa seuraavaan aamupäivään. Seuraavana päivänä vastaus olikin erilainen. Lennätys klo 17:00 oli täynnä ja edeltävää lentoa ei enää löytynyt järjestelmästä. Niin sanotusti luu jäi vetävän käteen. 

Koska vesikone oli parkissa aivan risteilyalusten läheisyydessä, päätimme kuitenkin rantautumisen jälkeen kävellä katsomaan konetta. Mieheni jutteli aikansa pilotin kanssa ja päädyimme hänen suosituksestaan läheiseen panimoravintolaan odottelemaan tietoa, josko muitakin kiinnostuneita tulisi ja sittenkin pääsisimme klo 16:00 lähtevälle lennolle.

Ennen neljää mieheni puhelin piippasi. Tekstiviestillä esitettiin kysymys, josko edelleen olimme kiinnostuneita lennätyksestä. Toki, vastasi mieheni ja tinkasi vielä hinnasta. Kipitimme takaisin koneelle todetaksemme ettei muita matkustajia ollut ja pääsisimme lentämään kaksistaan pilotin kanssa. Aika ainutlaatuinen kokemus!







Kommentit

Suositut tekstit