Kevätreissu Kroatiaan

Huhtikuun puolivälissä kirjoitin kommentin facebookiin, että "tähän reissuun ollaan taas valmistauduttu tosi antaumuksella. Ei majoitusta, ei lukkoon lyötyjä suunnitelmia, ei vuokra-autoa, ei mitään. Hyvä tästä tulee."

Hyvä tuli, jopa erinomainen.

Kommentti antoi viitteitä valmistautumattomuudesta ja heittäytymisestä hetkeen. Totta toinen puoli. Olin tehnyt muistiinpanot, joista toivoin löytyvän ohjelman reiluksi viikoksi. Näin tapahtuikin, mutta osa asioista ei toteutunut niin kuin olin ajatellut. 

Tältä osin mieheni puuttui peliin tavalla, jota en osannut ennakoida.

Kaikki lähti siitä, että alkuvuodesta tajusin minulla olevan vielä viikon verran lomapäiviä kulutettavaksi ennen toukokuuta. Kesämökki kävi mielessä, mutta viikko holotnassa mökissä ei herättänyt lämpimiä ajatuksia. Sen sijaan huomasin Norwegianin mainoksen, jonka mukaan Kroatian Splitiin pääsi halvimmillaan noin 130 eurolla (ilman ruumaan meneviä matkalaukkuja).




"Aika hyvä matkanjohtaja", totesi mieheni jossain vaiheessa reissua. Epämääräiset muistiinpanoni johdattelivat meidät maisemiin, joita en tiennyt olevan olemassakaan!

Kommentit

Suositut tekstit