Viiden tähden majoitus

Elämä on täynnä valintoja, pienempiä ja suurempia. 


Comojärven rannalla Cernobbiossa sijaitsee maailman romanttisimmaksi tai kauneimmaksi äänestetty hotelli Villa d'Este. Hotelli on vuosien varrella kestinnyt maailmantähtiä kuten Elizabeth Tayloria, Robert de Niroa ja Alfred Hitchcockia. Mahdollisesti luin netistä ennen matkaa, että Kimi Räikkönenkin on siellä majoittunut... ehkä.


Toki siis surffaillessani huomasin tämänkin hotellin nettisivut. Mikäs sen hienompaa, kuin majoittua maailman romanttisimpaan hotelliin?

Villa d'Este


No ei majoituttu kyseisessä villassa. Halvin yö hotellissa olisi ilmeisesti maksanut 400 euroa yöltä.  Loppujen lopuksi en tiedä olisiko ollut haluakaan. No ehkä, jos joku olisi tarjonnut.

Säästimme rahaa majoittuessamme osan lomasta Aero Club Comon tiloihin. En tiedä vuokrataanko huoneita kaikille. Kerhon tiloista löytyi ainakin yksi kahden hengen privaattihuone ja lisäksi yksi iso huone kerrossänkyineen, johon olisi mahtunut majoittumaan armeijan kompanja. Varustukseen olisi kuulunut myös pieni keittokomero liesineen, mikroaaltouuneineen ja jääkaappeineen. Omilla eväillä emme kuitenkaan käyneet varustautumaan, vaan kävimme aamiaisella lentokerhon vieressä olevassa kahvilassa. Sieltä sai hyvät leivät ja kahvit. Lenkokerhon wifi uloittui kahvilaan, joten aamupalalla saattoi tarkistaa kotimaan keskeisimmät uutisotsikot ja ihmetellä lähteviä ja tulevia vesikoneita.


Aero Club Comon kahden hengen huone


Aero Club Comon "kompanjamajoitus"


Kommentit

Suositut tekstit